Teflonové háčky na kapry Carpex

Carpex háčky jsou sérií kaprových háčků s dokonale hladkým povrchem, potažené teflonem, určené pro lov s vlasovou metodou. Jsou neuvěřitelně tvrdé díky speciálnímu tvrzení pomocí HTHP technologie (High Tech Hardening Process). Díky dodatečné teflonové úpravě se háčky stávají ve vodě méně viditelné a zároveň odolnější vůči korozi.

Háčky si prošly faceliftem, oproti minulému zakulacení je nyní tvar drátu hranatější a zloštělý. V sérii máme k dispozici pět modifikací tvarů, umožňující výběr vhodného háčku v závislosti na potřebách rybolovu. Ostrost a tvrdost zůstávají stejné.

Jak jsme již poznamenali, Carpex háčky jsou určeny pro lov kaprů vlasovou metodou s použitím např. boilie nebo pelet. Každý tvar dostupný v sérii odpovídá rozmanitosti rybolovu. Najdeme v něm mj. háčky vhodné pro vybíravé kapry ze silně přerybněných revírů, chytlavé háčky usnadňující efekt samozáseku nebo klasické háčky používané léta kapraři. Určitě si vybere každý.

Zásadní změna po upgradu se v praxi nekoná, háčky jsou stále velmi ostré díky čepeli Needle Point a dostatečně pružné. Jen jsou dotaženy k téměř dokonalosti. Ryba se při zdolávání nevyřezává, naproti tomu mikrohrot pomáhá rychlejšímu vyháknutí, díky čemuž se ryba vrací rychleji a méně zraněná zpět do vody. 

Nabídka je rozmanitá, celkem pět druhů v nejvíce používaných velikostech, vybere si skutečně každý. A cena je více než příznivá. Pokud se rozhodnete dát jim šanci, určitě nebudete zklamáni.

Přesvědčte se sami zde: https://www.inrybareni.cz/teflonove-hacky-carpex/