Vlasec na přívlač Robinson Nano Core Spin

V době obrovské obliby pletených šňůr se vyskytnou chvíle, kdy je silon nenahraditelný. A proto bylo nutné přijít na trh s vlascem, který spojí výhody pletenky a klasického vlasce. A takový je Nano Core Spin od firmy Robinson, vyráběný v Japonsku. Použití technologie Nano-Core umožnilo získat jádro vlasce s nízkou roztažitelností, což je na rybářském trhu bezprecedentní fenomén. 

 

To, co tento vlasec charakterizuje, je jeho neuvěřitelná odolnost v mokrém uzlu. Kvůli přetěžování při navíjení a průtahům přes obtížná místa s velkou pravděpodobností poškození povrchu vlasce, byl Nano Core potažen fluorocarbonovou vrstvou, čímž se docílilo nejen již zmiňované odolnosti vůči tření, ale až o 20% délky náhozu a co je nejdůležitější, až o 24% menší průtažností.

Nano Core byl vyroben s ohledem na rybáře, kteří hledají kvalitu a nespokojí se jen tak s něčím, na druhou stranu ale stále za dostupnou cenu. Přesně tohle kritérium náš přívlačový vlasec splňuje. Špičková Japonská technologie a cena lehce přes 200 korun je toho důkazem. 

Barva: olivově zelená

Dostupné v těchto průměrech: 0,160mm (3,85kg); 0,180mm (4,90kg); 0,203mm (5,60kg); 0,224mm (6,45kg); 0,246mm (7,95kg); 0,262mm (8,45kg)

Najdete zde: https://www.inrybareni.cz/robinson-nano-core-spin-150m/