Ochrana osobních údajů

     Provozovatelem internetového obchodu a stránek je firma InRybaření.cz s.r.o. se sídlem Tichá 478, 742 74.

 

Provozovatel stránek se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

 

     Uživatel bere na vědomí, že provozovatel stránek je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pouze pro vlastní potřebu. Zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely, nebo za účelem zkvalitňování služeb.

 

Jaké osobní údaje shromažďujeme? Jsou to neveřejné osobí údaje sloužící provozovateli stránek (např. pro fakturaci, křestní jméno a příjmení, fakturační a doručovací adresa, telefon, e-mail, název firmy, případně IČ)

 

     Informace od uživatelů jsou zpracovávány automatickým zabezpečeným systémem a jsou uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele. Přístup k těmto informacím má pouze provozovatel internetového obchodu.

 

     Všechny zprávy nebo e-mailové zpravodaje, které odesíláme jsou opatřeny odkazem pro jejich odhlášení. V případě, že již nechcete dostávat, použijte buď odhlašovací odkazy nebo nám napište na adresu info@inrybareni.cz

 


zprávy od vody

Poštovné ZDARMA při objednávce nad 2.000,-kč


Poštovné ZDARMA při objednávce nad 2.000,-kč

Při vaší objednávce nad 2.000,-kč, Vám nebudeme účtovat žádné poštovné a jiné služby spojené s přepravou balíku (balné neúčtujeme nikomu) !


Anketa

Jaký typ rybolovu upřednostňujete:

Kaprařina (100,0%)
Přívlač (45,6%)
Plavaná (21,1%)
Muškařina (12,3%)
Mořský rybolov (21,1%)

Newsletter

Slevy, akce, novinky? Buďte první kdo o nich ví. Zadejte svůj e-mail a nenechte si je ujít.

Registrujte si váš mail a nechte si zasílat výhodné nabídky e-mailem.




Tento web používá cookies

Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Soubory cookies a soukromí