Ochrana osobních údajů

     Provozovatelem internetového obchodu a stránek je firma InRybaření.cz s.r.o.

 

Provozovatel stránek se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

 

     Uživatel bere na vědomí, že provozovatel stránek je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pouze pro vlastní potřebu. Zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely, nebo za účelem zkvalitňování služeb.

 

Jaké osobní údaje shromažďujeme? Jsou to neveřejné osobí údaje sloužící provozovateli stránek (např. pro fakturaci, křestní jméno a příjmení, fakturační a doručovací adresa, telefon, e-mail, název firmy, případně IČ)

 

     Informace od uživatelů jsou zpracovávány automatickým zabezpečeným systémem a jsou uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele. Přístup k těmto informacím má pouze provozovatel internetového obchodu.

 

     Všechny zprávy nebo e-mailové zpravodaje, které odesíláme jsou opatřeny odkazem pro jejich odhlášení. V případě, že již nechcete dostávat, použijte buď odhlašovací odkazy nebo nám napište na adresu info@inrybareni.cz

 

         Heureka - Ověřeno zákazníky

„Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.“

 


Anketa

Jaký typ rybolovu upřednostňujete?

Feeder (100,0%)
Přívlač (100,0%)
Kaprařina (100,0%)
Plavaná (20,0%)
Muškařina (0,0%)
Mořský rybolov (0,0%)

Newsletter

Slevy, akce, novinky? Buďte první kdo o nich ví. Zadejte svůj e-mail a nenechte si je ujít.

Registrujte si váš mail a nechte si zasílat výhodné nabídky e-mailem.




Tento web používá cookies

Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Soubory cookies a soukromí